Ulkolaatoitus Lahdessa, lähialueilla ja Uudellamaalla

Olisiko tarpeen uusia ulkolaatoitukset ja vaihtaa ulkotilojen maaosuuksia tai seinäpintoja kätevään, tyylikkääseen ja helppohoitoiseen laattaan?

Lahtelainen Timanttilaatoitus Oy tekee myös kaikki ulkotilojen ja julkisivujen laatoitukset luotettavalla ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä kuin kuntiakin Lahdessa ja lähialueilla sekä Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä. Teemme aina sen minkä lupaamme ja sovitussa aikataulussa.

Toteutamme myös kaikki erikoisemmat laatoitukset kuten esimerkiksi luonnonkivistä tehdyt ulkosivut, katso lisää referensseistämme.

Ulkolaatoitus aina räätälöidysti

Kaipaako pihasi täysin uutta ilmettä tai pienempää yleisilmeen piristystä? Suunnittelemme ja toteutamme monenlaiset ulkolaatoitustyöt, kuten terassit, seinustat, katokset, sokkelit ja ulkoportaat. Toimimme myös ulkolaatoitusten osalta ”avaimet käteen” -periaatteella. Suunnitteluvaiheessa huomioimme ja kuuntelemme asiakkaan omat toiveet tulevan laatoituksen suhteen. Ulkolaatoituksen suunnittelussa otamme aina huomioon tekniset vaatimukset ja neuvomme esimerkiksi laattojen valinnassa, laatoitettavan paikan mukaan. Lisäksi kerromme asiakkaalle laatoitusratkaisuista, jotka ovat pitkän kokemuksemme varrella osoittautuneet toimiviksi ratkaisuiksi.

Suunnittelemme ja teemme mm. kaikki nämä ulkolaatoitustyöt

  • Seinustat
  • Sokkelit
  • Terassit
  • Portaat
  • Katokset 

Asiakastyytyväisyys toimintamme keskiössä

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, joka takaa myös oman toimintamme jatkuvuuden. Siksi panostamme aina kaikessa tekemisessämme mahdollisimman sujuvaan ja hyvään kanssakäymiseen asiakkaamme kanssa. Toimimme aina rehellisesti ja panostamme parhaaseen mahdolliseen työn laatuun. Lisäksi tähtäämme aina kaikissa laatoitustöissämme työn sujuvuuteen sekä kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Näitä asioita edesauttaa yrityksemme oikeanlainen asiakaspalveluhenkisyys, vankka ammattitaito ja pitkä kokemus alalta.

Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun tarvitset tyylikästä ulkotilojen laatoitusta Lahdessa ja lähialueilla tai kenties Uudenmaan tai Päijät-Hämeen seuduilla, ota yhteyttä Timanttilaatoitukseen ja kerro miten voisimme palvella juuri sinua tai pyydä kilpailukykyistä tarjoustamme jo tänään!