Laatoitus Lahti, Päijät-Häme ja Uusimaa

Haaveiletko näyttävästä, mutta helppohoitoisesta lattiasta? Siinä tapauksessa lattialaatoitus voisi olla juuri sinun kotiisi sopiva ratkaisu. Arkikäyttöä, kosteutta ja pesemistä kestävän luonteensa ansiosta laattalattia käy erityisen hyvin esimerkiksi keittiöön, eteiseen tai takkahuoneeseen - sekä tietenkin saunaan ja kylpyhuoneeseen.

Eräs laattojen hyvä puoli on, että niitä käyttämällä pystytään luomaan yksilöllinen ja näyttävä lattia - siis käytännössä juuri sellainen kuin itse haluat. Lattialaatoitus voi olla yksi- tai monivärinen tai vaikkapa kuviollinen, lisäksi laattoja on saatavana useissa eri kokoluokissa. Toteutamme suunnitelmasi ammattitaitoisesti tai halutessasi autamme sinua suunnitteluvaiheessa ideoimaan hienon ja uniikin laattalattian. Nyt jos koskaan on oivallinen tilaisuus tehdä lattiaunelmista totta - apunasi lattiaremontissa on luotettava ja kokenut Timanttilaatoitus Oy!

Kaikki sisätilojen laatoitukset ammattitaitoisesti Lahdessa ja lähiseuduilla sekä Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueilla toteutuu Timanttilaatoituksen toimesta avaimet käteen -periaatteella. Muistathan myös, että kauttamme tilatut lattia-asennustyöt ovat aina verovähennyskelpoisia.

Uusi lattia keittiöön tai eteiseen? Laattalattia sopii parhaiten

Houkuttelisiko sinua vaihtaa uusi lattia keittiöön tai eteiseen? Laattalattia sopii parhaiten juuri sellaisiin tiloihin, jotka tarvitsevat säännöllistä pesua ja kuurausta. Materiaalina laattalattia kestää vettä erinomaisesti, mutta se on silti hyvä kuivata kastuessaan kunnolla. Syynä on se, että laattojen väliset saumakohdat eivät ole täysin vesitiiviitä - tämäkin ongelma voidaan tosin ennaltaehkäistä kunnollisella vedeneristyksellä. Pääsääntöisesti juuri kosteisiin tiloihin, kuten kylpyhuoneeseen ja saunaan, asennettavat lattialaatat saavat osakseen vedenerityksen.

Tavallista kulutusta ja arkea laatta kestää loistavasti, eikä se yleensä hajoa kovassakaan normaalikäytössä. Päinvastoin: esimerkiksi keittiön laattalattialle vahingossa tipahtavat lasit tai lautaset luultavasti särkyvät, mutta luja laatta pysyy ehjänä.

Lattialaatat valintasi mukaan

Kuten ylempänä jo mainittiin, markkinoilla oleva laattavalikoima on erittäin monipuolinen. Erilaisia värejä ja kuviolaattoja on saatavilla joka lähtöön, lisäksi laatoista löytyy monia eri kokoja. Itse laatta voi olla betoni-, kivi- tai kuivapuristelaatta. Siihen voit kuitenkin turvallisin mielin luottaa, että me totutamme kotisi tai asuntosi laattalattiat valintasi mukaan.

Sisätilojen laatoitukset ammattitaitoisesti Lahdessa ja lähialueilla sekä Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä tapahtuu Timanttilaatoitus Oy:n toimesta sujuvasti ja ongelmitta – käänny siis rohkeasti puoleemme, kun lattiasi kaipaa laattoja tai muunlaista uudistusta osakseen, kuten esimerkiksi parkettia tai laminaattia. Me toteutamme kaikenlaiset lattiaratkaisut asiakkaidemme omien toiveiden ja suunnitelmien mukaan, tai autamme suunnittelemaan unelmiesi lattian!